Close

“Aposto pel canvi social fent servir com a recurs la nostra pròpia història”.

En Rogelio és un investigador social que compta amb una àmplia i diversa trajectòria professional considerant que ha desenvolupat funcions en varis sectors de l’economia com per exemple al privat, públic i tercer sector.

Des de l’any 2010 ha estat vinculat al camp de la cooperació com a voluntari a Haití, Camboya, Perú, Xile i actualment a Barcelona. Entre l’any 2012 i el 2016 va ser encarregat de la cooperació internacional cap Haití i la República Dominicana des de l’AGCI, al Ministeri de Relacions Exterior de Xile. 

Arriba a Barcelona l’11 de setembre de 2016 on comença el seu pelegrinatge i motivació per estudiar, investigar i generar impacte social a través de les ciències socials i la seva experiència vital.

A més, Rogelio ara col·labora com voluntari a l’Associació de Families i Amics de Nens i Nenes Oncològics a Catalunya (AFANOC) i com redactor a l’equip de la Revista LAMDA.   

Trajectòria Acadèmica

Reflexió Personal

Màster en Educació en Valors i Ciutadania. Universitat de Barcelona. (Premi Extraordinari de Màster).

 

Màster en Antropologia i Intervenció Social. Universitat Autònoma de Barcelona.

 

Diploma en Cooperació Internacional. Universitat Diego Portales (Xile) i Institut Universitari de Recerca Ortega i Gaset de Madrid.

 

Diploma en Polítiques Públiques. Pontifìcia Universitat Catòlica de Xile.

 

Màster en Direcció de Recursos Humans, Universitat Diesgo Portales (Xile) i ESERP Escola Superior, Barcelona. 

 

Grau d’Enginyer Comercial i Llicenciat en Ciències en Administració d’Empreses. Pontifìcia Universitat Catòlica de Valparaiso (Xile). 

“El nostre testimoni provinent de la dolorosa vivència de l’assetjament escolar contribueix a què nenes, nens, adolescents i adults visualitzin la seva pròpia experiència sigui com a víctimes, agressors o observadors silenciosos. Així, puguin prendre consciència de les seqüeles i cicatrius que deixa en la vida de les persones i d’aquesta manera contribuir en la construcció d’espais de convivència saludables, inclusius i lliures de discriminació per a tothom”. 

Translate »